Seizoen 2017/2018:

Iliass Benhija, speler in de selectie van RKPVV, is vader geworden van zijn dochter Jenna.
RKPVV wenst Iliass en zijn vriendin Angela veel geluk toe!

Greetje, de vrouw van Berrie Smits, is overleden. Klik op Smits-van Eeden RB 18031695.

Heino Westerlaken, speler in de selectie van RKPVV, is vader geworden van zijn zoon Hein.
RKPVV wenst Heino en zijn gezin veel geluk toe! Klik op Hein voor het geboortekaartje.

Luc

 

In herinnering aan Luc Jacobs:

Verbijstering en ongeloof op zondagmiddag, intense verslagenheid maandagochtend; wij rouwen om Luc Jacobs, 18 jaar speler bij RKPVV, en wij leven mee met zijn ouders, broers en familie. Wij proberen het rampzalige nieuws te bevatten, zoeken tevergeefs naar woorden van kracht en troost, en houden ons vast aan herinneringen. En die zijn er vele.

Heel zijn jeugd, vanaf zijn zesde, speelde Luc bij onze vereniging, en ook zijn jongere broers waren flink van de partij, Philip 16 jaar, Julien 5 jaar, en Christophe 10 jaar lang. In totaal heeft het gezin Jacobs een halve eeuw aan voetbaljaren op ons warandegras gespeeld, en het rood-wit van onze club eer aan gedaan.

Luc was sportief en gezellig, binnen en buiten de lijnen, een voorbeeld voor anderen. Pijntjes verbijtend ging hij de sportieve strijd aan, zorgde dat zijn broertje ook een plekje kreeg in het seniorenteam, sprong bij als de selectie daar om vroeg, en kwam toen hij studeerde graag trainen op vrijdagavond met wat RKPVV het studententeam heeft genoemd. Luc was meer dan een aanvoerder, een echte captain, die zijn team aanstuurde en verbond.

En ook zijn ouders, Crétien en Christel, leverden een ruime bijdrage aan het speelplezier van hun zonen en de andere jeugdspelers. De onvermoeibare inzet van Crétien als jeugdvoorzitter en het creatieve enthousiasme van Christel bij vele jeugdactiviteiten, hebben RKPVV heel veel goeds gebracht.

Wij knipperen met onze ogen, verbijten onze tranen, en proosten dan op het mooie leven van Luc. In onze herinnering zul je er altijd zijn.

 

Jeroen Munsters, keeper in de selectie van RKPVV, is vader geworden van zijn dochter Neomi.
RKPVV wenst Jeroen en zijn gezin veel geluk toe!

Johan van der Laak, speler in de selectie van RKPVV, is vader geworden van zijn zoontje Daniel.
RKPVV wenst Johan en zijn gezin veel geluk toe!