Met ingang van het nieuwe seizoen heeft de KNVB besloten en het jeugdvoetbal te hervormen waarbij de nadruk komt te liggen op Plezier & Ontwikkeling.
Bij RKPVV omarmen we dit ten volle.

Plezier staat bij RKPVV voorop!
Omdat RKPVV een kleine club is, worden er geen selectietrainingen gehouden, maar kan uw zoon of dochter altijd bij de vriendjes en vriendinnetjes in het team.
Daarnaast zijn trainingen en thuiswedstrijden op gunstige tijden. Dat betekent dus dat uw kind niet op zaterdagochtend in alle vroegte een wedstrijd hoeft te spelen, maar op een wat later tijdstip.

Daarnaast wordt er bij RKPVV gewoon op gezond natuurgras gevoetbald en zijn discussies over wel of niet gezond kunstgras niet aan de orde.
Verder zullen bij RKPVV met ingang van seizoen 2017/2018 alle trainers en andere vrijwilligers die bij de jeugd betrokken in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor uw kind om in te sporten. 
Is uw kind nog te jong om bij de pupillen te voetballen, maar wilt u hem of haar al wel af en toe een balletje laten trappen? Of heeft uw kind het nog druk met zwemlessen? Dan biedt RKPVV met ingang van komend seizoen een mini-pupillen-lidmaatschap, waarbij er voor €50 per jaar aan 1 of 2 trainingen per maand kan worden meegedaan op zaterdagmiddag op sportpark De Warande. 
Heeft u nog verdere vragen dan kunt u altijd mailen naar info@rkpvv.nl of bellen met Rowland op 06-50696906.